Toiminta

Tallini panostaa laadukkaiden este- ja koulupainotteisten puoliveristen kasvatukseen. Pyrimme kasvattamaan terveitä, hyväluontoisia, kyvykkäitä ja rotumääritelmän mukaisia hevosia. Meille syntyy kasvatteja melkein joka kuukausi ja tilausvarsoja on myös mahdollista saada kysynnän mukaan. Kilpailuja pyritään järjestämään mahdollisimman usein. Kaikki kilpailumme ovat yleensä aina jaoksen alaisia, joko koulu- tai esteratsastuskilpailuja, yleensä kouluratsastuskilpailuja. Voit järjestää myös omat kilpailusi Willoughbyn tiloissa sopimalla asiasta ensin minun kanssani.

Kasvatustoiminnasta voit lukea enemmän kasvatus-sivulta. Koska Willoughby on siittola, toimintamme perustuu kasvatustoimintaan. Ruunia meiltä ei valitettavasti löydy, koska ruunan pitäminen siittolassa ei olisi kovinkaan kannattavaa. Meillä syntyy melkein joka kuukausi monta upeaa puoliverivarsaa, joita on mahdollista ostaa, kun myyn ne. Myyn varsat yleensä jo kisattuina, eli siis ollaan kilpailtu sen painotuslajissa (KRJ tai ERJ) ja mahdollisesti myös näyttelyissä ollaan käyty.

Kilpailutoimintaa meillä järjestetään joka kuukausi. Kilpailut ovat yleensä KRJ:n tai ERJ:n alaiset kilpailut, mutta myös NJ:n alaisia näyttelyitä tullaan järjestämään paljonkin jossain vaiheessa, jaksakaa vain odottaa. Kisat merkkaan yleensä kilpailut-sivulle vasta sitten, kun tulokset ovat tulleet. Mutta jos haluat päästä kisoihin, muista seurata KRJ:n tai ERJ:n kilpailukalenteria, niin pääset ehkä osallistumaan meidän kisoihin.