Morning Star SWA

© Sofia Valtonen

Perustiedot

Virallinen nimi: Morning Star SWA
Kutsumanimi: Star
Rotu: trakehner
Rekisterinumero: VH-00000
Sukupuoli: tamma
Syntymäaika: 04.05.2007
Ikä:
Säkäkorkeus: 166 cm
Väri: kimo
Painotus: esteratsastus
Koulutustaso: ko: Helppo A re: 160cm me: 130cm
Kasvattaja: Kingsvalley, Silent
Omistaja: Willoughby, Jenna P.

Luonnekuvaus

Morning Star SWA tuli Willoughbyyn vuoden 2007 kesäkuussa. Star on ihastuttava "pikkutamma". Star käyttäytyy aina fiksusti niin hevosten kuin ihmistenkin kanssa. Star on hirven pirteä ja energinen tamma. Star on kiltti tamma, jota uskaltaa hoitaa kaikki. Se ei säiky kovin helpolla eikä se myöskään omaa huonoja tapoja, kuten potkimista ja puremista. Star on hyvin perso ruoalle ja ei voi pysyä aisoissa kun näkee jotain syötävää. Kuinkahan monesti Star on huomannut ranskalaiseni lattialla rasiassa ja syönyt sieltä pari ranskalaista? Varmasti aika monesti ;)

Star on helppo hoidettava. Se antaa kosketella itseänsä tuntemattomankin eikä ole ollenkaan arka. Star pitää paljon rapsutuksista, jotka tekevät aina hyvää ja saavat sen tietysti hyvälle mielelle. Star onkin aina kerjäämässä rapsutuksia ja namupaloja. Star nauttii pienistä harjaus ja rapsutushetkistä, joten niitä harrastetaankin hyvin monesti. Star nostaa kaviot hyvin ja pään harjaaminen ei tuota ongelmia. Star on helposti lastattavissa kuljetusautoon.

Ratsastaessa on hyvin energinen ja vaativakin. Puolipidätteitä saa tehdä jatkuvasti, jos aikoo saada Starin menemään sopivaa vauhtia. Vauhti kun Starilla lisääntyy huimaa vauhtia ilman puolipidätteitä. Esteillä ja maastossa jarrut ovat todellakin välillä hukassa, vaikka mitä tekisi. Star on kuitenkin taitava hyppäämään ja ilmavaraa jää isommillakin esteillä. Esteillä saa myödätä paljon, sillä Star venyttää kaulansa oikein pitkäksi. Star kieltäytyy harvemmin esteillä, mutta siltikin sen kanssa saa olla varovainen, sillä siltä löytyy paljon vauhtia.

© Jenna P.

Sukutaulu

i. Sensation
ii. Secretter iii. Serious Wingster
iie. Pianor
ie. Thailandis iei. Thoma Van Froid
iee. Lavin'E
e. Moviestar v.d. Poetswoor ei. Mercie v.d. Poetswoor eii. Mercurie v.d. Poetswoor
eie. Balladie v.d. Poetswoor
ee. Yanite eei. Yarrow
eee. Lite Magnetic

Kilpailukalenteri (vain sijoitukset)

ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0

Jälkeläiset

synt. 00.00.2007, t. (i. ) om. Willoughby