Yhteys & muuta

Jos haluat ottaa yhteyden minuun, Jennaan, laita sähköpostia osoitteeseen willoug@netti.fi tai kirjoita vieraskirjaan. Sähköpostiin voit lähettää astutuksia ja tilausvarsoja koskevat kyselyt, kysellä myytävistä hevosistamme ja kertoa myytävistäsi hevosista. Vieraskirjassa saa antaa palautetta Willoughbystä, mainostaa pienesti talliaan ja järjestämiään kilpailuita yms. Vieraskirjaan pitää kirjoittaa asiallisesti. Minut saa lisätä meselistalle. Meseosoitteeni saat kun laitat sähköpostia minulle ja kysyt osoitettani. Minut voi löytää myös Hevostalli.netin foorumista seikkailemassa nimimerkillä demsi. Käytän myös Hevoset.com foorumia, mutta niin harvoin, että minua ei näe siellä juuri ollenkaan. Tule ihmeessä moikkaamaan, jos näet minua foorumissa!

Vieraskirjassa saa antaa palautetta Willoughbystä, mainostaa pienesti talliaan ja järjestämiään kilpailuita yms. Toivoisin, että vieraskirja ei täyty pelkällä mainostuksella, vaan että tallistakin sanottaisiin jotakin. Vieraskirjaan pitää kirjoittaa asiallisesti.

Muuta

Tallipäiväkirjaan kirjoitan aina silloin, kun innostusta löytyy kirjoittamiseen. Ei kannata säikähtää, vaikken olisi kirjoittanutkaan tallipäiväkirjaan pitkään aikaan, koska olen saattanut muuten vain päivitellä tallin sivuja, mutta en ole jaksanut vain kirjoittaa päiväkirjaan. Tallipäiväkirjaan kirjoitan hevosten kuulumiset, mahdolliset tallin uudistukset jne.

Tekijänoikeus-sivulta löydät löydät tekijänoikeudet, johon merkitään kaikki paikat, mistä olen saanut kuvia, kuka on mahdollisen ulkoasun tekijä yms.

Arvosteluja kirjoittavat Willoughbyssa vierailleet ihmiset. Voit lähettää omasikin arvostelun Willoughbystä minulle sähköpostitse ja se laitetaan tälle sivulle.