Hevoset

Orit
Tammat

Kaikki Willoughbyn hevoset ovat terveitä fyysisesti ja henkisesti. Hevosemme ovat ihmisystävällisiä ja miellyttämisenhaluisia eläimiä. Hevosemme elävät 50 karsinan tallissa, jossa on isot ja hyvät karsinat, aina raikasta ja tuoretta vettä ja heinää tarjolla. Hevosemme saavat ruokaa monta kertaa päivässä pienissä erissä ja kesällä hevosemme saavat laiduntaa ulkona suurella laitumella, jossa on maukasta ja tuoretta heinää aina tarjolla. Hevoset saavat ulkoilla päivässä useita tunteja ja niitä myös ratsastetaan ja talutetaan joka päivä useampi tunti. Meillä jokainen hevonen saa asianmukaista ammattilaisen hoitoa.

Willoughbyssä päivä alkaa aamulla kuudelta, jolloin hevosille jaetaan aamuruoat. Hevosille on varattu 2 tuntia aikaa syödä heinät, jonka jälkeen aloitan ratsastamaan hevosia. Hevosilla ei aleta ratsastamaan heti kun se on syönyt ruokansa. Ratsastamiselle saa varata aikaa vaikka kuin monta tuntia, sillä hevosia on paljon. Kun hevoset on vihdoin liikutettu, vien ne tarhaan ulkoilemaan ja jos sataa tai sää on kylmä, pistän yleensä loimet hevosille. Hevosille annetaan myös päiväruoat. Kun hevoset ovat olleet jonkun aikaa ulkona, vien ne sisälle ja tarkistan että kaikki hevoset ovat kunnossa. Tämän jälkeen hevosia liikutetaan. Hevosten liikutuksen jälkeen pistän hevoset vielä hetkeksi tarhaan ja annan niille ruoat. Kun hevoset ovat olleet tarhassa parisen tuntia, haen ne talliin ja jaan iltaruoat. Tämä tapahtuu n. klo 20.30. Sunnuntai on hevosten vapaapäivä.

Yli 3 vuotta täyttäneet orimme astuvat tammoja kysynnän mukaan, joten voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla, jos haluat jonkun oreistamme astumaan tammasi. Willoughbyn tammoista on mahdollista saada tilausvarsoja, jos varsalle löydetään sopiva koti. Jos sinua kiinnostaa tilausvarsa, laita sähköpostia minulle. Sähköpostiosoitteeni on willoug@netti.fi, jonne laitetaan myös astutuspyynnöt.