Don Cenzo SWA

© Sofia Valtonen

Perustiedot

Virallinen nimi: Don Cenzo SWA
Kutsumanimi: Doni
Rotu: hannover
Rekisterinumero: VH-00000
Sukupuoli: tamma
Syntymäaika: 01.09.2007
Ikä:
Säkäkorkeus: 168 cm
Väri: rautias
Painotus: esteratsastus
Koulutustaso: ko: Vaativa B re: 160cm me: 140cm
Kasvattaja: Kingsvalley, Silent
Omistaja: Willoughby, Jenna P.

Luonnekuvaus

Kasvattaja kuvailee: Upeasukuinen Kingsvalleyläinen orivarsa! Rautias herra hyppää rohkeasti ja omaa paljon kapasiteettia sekä liikeradoiltaan suorat, suuret liikkeet. Vaikuttaa selväpäiseltä ja oppivaiselta varsalta. Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)

Doni tuli Willouhbyyn samana päivänä kuin Morning Star SWA. Doni on välillä oikein herttainen ja kiltti mamman pikkupoika, välillä se on liian vaikea ja komenteleva. Doniin on aika vaikea tutustua, sillä se ei pidä kovin paljoa kaikista ihmisistä. Ne, joihin se luottaa, ovat sille todella tärkeitä ihmisiä ja heidän se antaa myös hoitaa itseään. Kerran kun Donia hoidettiin ulkona, katolta putosi lumikinos sen eteen ja se hypähti taaksepäin. Doni pääsi tietysti irti ja aina kun sitä hoidetaan, se yrittää mennä istumaan ja päästä irti. Tämä on onnistunut useampaan otteeseen, mikä ei olekaan kovin kiva juttu. Saan miettiä aina mihin Donin pistäisin kiinni, ettei se riuhtaise itseänsä irti.

Kerran kun Donia hoidettiin ulkona, katolta putosi lumikinos sen eteen ja se hypähti taaksepäin. Doni pääsi tietysti irti ja aina kun sitä hoidetaan, se yrittää mennä istumaan ja päästä irti. Tämä on onnistunut useampaan otteeseen, mikä ei olekaan kovin kiva juttu. Saan miettiä aina mihin Donin pistäisin kiinni, ettei se riuhtaise itseänsä irti. Doni on helppo pestä. Lastaaminen on vaikeaa aina, koska Doni ei haluaisi mennä niin ahtaaseen paikkaan. Suitset ja satulan saa pitkän suostuttelun jälkeen Donin päälle.

Ai että minä rakastan ratsastaa tällä hevosella. Varsinkin rakastan hyppiä esteitä Donilla. Kuten Donin kasvattaja, Silent, jo sanoikin, että Doni hyppää rohkeasti ja omaa paljon kapasiteettia sekä liikeradoiltaan suorat, suuret liikkeet. Olen aivan samaa mieltä. Doni jos joku omaa paljon kapasiteettiä.

© Jenna P.

Sukutaulu

i. Don Corleone
ii. Donauz iii. Donis
iie. Zaratoga
ie. Natalie K iei. Donatello K
iee. Fero Flower
e. Tigerland ei. Tiger Woods eii. Tiger
eie. Woody B
ee. Balin eei. Baltistic
eee. Whapin

Kilpailukalenteri (vain sijoitukset)

ERJ, Mirraberg Warmblood, 07.01.2007, 140-150 cm, 3/105
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0
ERJ, paikka, 00.00.2007, lk, 0/0

Jälkeläiset

synt. 00.00.2007, t. (e. ) om. Willoughby